Van der Put Nieuws

NIEUWS

14-11-2017 VERHUIZING & NAAMSWIJZIGING

Graag willen wij u met trots informeren over onze gerealiseerde bedrijfsverhuizing, uitbreiding productiefaciliteiten en aankondiging van onze nieuwe bedrijfsnaam.

 

 

Nieuwe bedrijfslocatie

 

Door de voorgenomen modernisering van onze productiefaciliteiten en de toename van omzet waren wij genoodzaakt op zoek te gaan naar een ruimere bedrijfsruimte. Begin 2017 zijn wij eigenaar geworden van een schitterend bedrijfspand aan de Munterij 6, 4762AH in Zevenbergen. Centraal gelegen op het industrieterrein Zwanegat.

 

Na maanden van voorbereiding en verbouwing zijn wij per heden definitief verhuisd en volledig operationeel in ons nieuwe bedrijfspand in Zevenbergen.

 

Ons nieuwe bedrijfspand is voorzien van een productieruimte van ruim 3000m2 met moderne productiefaciliteiten om snel en vakkundig staalconstructies en plaatwerk te vervaardigen.

 

 

Nieuwe boorzaagstraat

 

Om onze opdrachtgevers nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn bij het vervaardigen van staalconstructies hebben wij op de nieuwe locatie de beschikking over een splinternieuwe boorzaagstraat van Voortman. Deze in Nederland geproduceerde machine uit het topsegment boort, zaagt en markeert alle stalen profielen volautomatisch (tot HEM1000). Door de aanschaf van de hoogwaardige machine zijn wij in staat gemiddeld 20 ton staal per dag te verwerken voor bouw en industrie. Zeer snel en met uiterste precisie. Door de 4-zijdige markering kunnen onze samenstellers en lassers de gezaagde profielen en onderdelen zeer snel samenstellen en lassen met minimale kans op fouten in de maatvoeringen. Hierdoor zullen tijdens de montage van de staalconstructies niet passende onderdelen tot het minimum worden beperkt.

 

 

Nieuwe mogelijkheden nabewerking

 

In onze nieuwe productieruimte hebben wij ook spuitcabine aangebracht om geproduceerde staalconstructies direct te voorzien van nabewerking door middel van natlakken. Staal uitstekend beschermt tegen corrosie in iedere gewenste kleur en laagdikte. Direct klaar voor montage. Wij verzorgen ook spuitwerk voor derden tegen zeer concurrerende prijzen.

 

 

“Nieuwe start” met nieuwe naam!

 

Verbraak Metaal Services is ruim 25 jaar leverancier en producent van staalconstructies en plaatwerk. Staalconstructies van trappen, hekwerken, bordessen tot aan middelgrote bedrijfshallen. Plaatwerk van seriematige beugeltjes, profielen tot aan op maat gemaakt zetwerk en pons-nibbelwerk.

 

Dhr. H. Verbraak heeft in 2013 zijn bedrijf verkocht aan de huidige eigenaar dhr. A. van der Put. 

 

Door de voorgenomen modernisering, gerealiseerde verhuizing, nieuwe ambities en doelstellingen heeft de directie besloten om ook onder een andere naam de toekomst in te gaan.

Per direct zal de naam Verbraak Metaal Services niet meer worden gevoerd en zullen wij verder gaan onder de naam:

 

 

VAN DER PUT STAALCONSTRUCTIES & PLAATWERK

 

Natuurlijk bent u van harte welkom om onze nieuwe huisvesting te komen bezichtigen en vertrouwen er op u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

 

Bedrijfsgegevens

 
Van der Put staalconstructies & plaatwerk
Munterij 6
4762 AH Zevenbergen

Tel: (0168) 380 688

info@vanderput.nl

verkoop@vanderput.nl
facturen@vanderput.nl


K.v.K. Breda 20081339
IBAN NL72RABO0126730423 - BIC:RABONL2U
BTW NL 8048.59.097 B01