Van der Put Constructies

STAALCONSTRUCTIES

RUIM 25 JAAR ERVARING IN STAALCONSTRUCTIES

Bent u op zoek naar een constructiebedrijf waar u elke gewenste staalconstructie kunt laten vervaardigen?
Dan maken wij graag met kennis met u!

Van der Put is reeds 25 jaar gespecialiseerd in engineering, produceren, conserveren en monteren van staalwerk. Of het nu gaat om klein hulpstaal of om grote staalconstructies voor de bouw en de industrie. Wij kunnen elk project voor u uitvoeren!

SOORTEN STAALCONSTRUCTIES

Ons staalconstructiebedrijf beschikt over een betrouwbaar netwerk van ervaren engineers. Dagelijks berekenen en tekenen zij uiteenlopende staalconstructies. De productietekeningen worden vervolgens door ons constructiebedrijf omgezet in staalconstructies en producten.

Voorbeelden van producten en staalconstructies die wij aan u kunnen leveren:

 • Nieuwbouw constructies utiliteitsbouw. (bedrijfshallen, magazijnen, kantoren en parkeergarages)
 • Staalconstructies voor renovatieprojecten
 • Constructies t.b.v. scheepvaart, weg- en waterbouw, machinebouw en industrie plants
 • Staalconstructies voor de balkons, trappen, kooiladders, bordessen en hekwerken
 • Skids en frames voor pompen, pijpsupports, zonnepanelen en besturingskasten
 • Hulpconstructies voor de woningbouw zoals lateien en kolommen

Bij het ontwerp- en productieproces staan meedenken in optimalisaties, korte communicatielijnen en het waarborgen van de hoogste kwaliteitsnormen centraal.

24 UURS PRODUCTIE

De productietekeningen worden na goedkeuring van uw kant omgezet in DSTV bestanden. Dit bestandsformaat kan direct worden ingelezen in onze volautomatische Voortman V613/1000T en VB1050 gecombineerde boor-zaagstraat.

Deze splinternieuwe boor-zaagstraat uit het absolute topsegment stelt ons in staat zeer snel en uiterst nauwkeurig boor- en zaagwerk uit te voeren. En dat 24 uur per dag! De boor-zaagstraat van ons staalconstructiebedrijf kan namelijk onbemand draaien.

 

WIJ STREVEN NAAR FOUTLOZE PRODUCTIE

Nadat uw staalwerk exact op maat is gemaakt door onze boor-zaagstraat, worden uw producten perfect passend geassembleerd in de ruime productieruimte van ons constructiebedrijf.

Onze boor-zaagstraat is voorzien van 4-zijdige lay-out markering. Alle maatvoeringen en contouren van de onderdelen die gelast worden, staan nauwkeurig gemarkeerd op de profielen. Hierdoor kunnen wij sneller maatvoeren tijdens productieproces en worden fouten in maatvoering tot een absoluut minimum beperkt.

Met ons staalconstructiebedrijf streven wij altijd naar perfect passende onderdelen. Producten die klaar zijn voor verdere bewerking (zoals verzinken of poedercoaten), controleren wij nogmaals op de juiste samenstelling.

Wij voeren altijd nog een eindcontrole uit. Ons streven is om alle producten foutloos de werkplaats te laten verlaten!

NABEWERKING STAALCONSTRUCTIES

De juiste nabewerking van staalconstructies verlengt de levensduur en verlaagt de kosten van onderhoud. Roestvorming en onnodig onderhoud worden door nabewerkingen zoals verzinken, poedercoaten en natlakken voorkomen.

Natlakken voeren wij uit in eigen beheer. Onze productielocatie is voorzien van een separate spuitruimte.

Verzinken en poedercoaten wordt uitgevoerd door partnerbedrijven. Wij werken uitsluitend met partners die aan onze strenge kwaliteitseisen kunnen voldoen.

CERTIFICERINGEN 

Wij zijn gecertificeerd conform NEN-EN 1090 Exc2. Dragende staalconstructies worden altijd voorzien van CE-markering. Om de CE-markering te kunnen behouden werken wij volgens ons FPC (Fabrication Production Control) kwaliteitsmanagementsysteem.

Tevens zijn wij in het bezit van een ISO 3834-2 certificering. Dit verzekert u als opdrachtgever van:

 • Inzet van gekwalificeerd personeel voor lastoezicht
 • Het werken met gecertificeerde lassers (LK)
 • Het lassen volgens gecertificeerde lasvoorschriften (WPS)
 • Het lassen met gekwalificeerde lasmethoden (LMK)
 • Inzet van gekwalificeerd NDO personeel
 • Het voldoen aan alle identificatie- en naspeurbaarheidseisen van materiaal
 • Het juiste beheer van lastoevoegmateriaal
 • Het juiste onderhoud van de lasapparatuur en productiemiddelen

 

Als ISO 3834 gecertificeerd staalconstructiebedrijf staan we onder streng toezicht van een geaccrediteerde en onafhankelijke keuringsinstantie. Dit betekent dat er jaarlijks diverse audits gedaan worden om te controleren of wij aan alle eisen voldoen.

Tijdens het gehele productie- en montageproces wordt de kwaliteit doorlopend gemonitord. U bent dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit wanneer u kiest voor ons constructiebedrijf. Wij streven altijd naar perfectie!

UW PARTNER VOOR STAALCONSTRUCTIES

Wij komen graag met u kennismaken om de mogelijkheden voor uw project te bespreken. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons staalconstructiebedrijf in Zevenbergen. Wij laten u graag zien dat wij voor uw projecten op het gebied van staalconstructies de beste keuze zijn!

Bel ons op (0168) 380 688 of vraag direct een offerte aan.

vraag offerte aan