Van der Put Metaal services

PLAATWERK

PLAATWERK SPECIALIST

Van der Put is dé specialist in het leveren van plaatwerk aan de bouw en industrie. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met een groot aantal bewerkingen die toepasbaar zijn op plaatwerk. U kunt bij ons onder meer terecht voor ponsen, knippen en zetten.

Wij kunnen voldoen aan elke specifieke wens die u heeft op het gebied van plaatbewerking. Of het nu gaat om kleine of grote maatwerk orders, complete series of om een supersnelle levering van standaard onderdelen.

Wij staan voor flexibiliteit, snel en een perfecte uitvoering. Onze productieprocessen zijn optimaal ingericht zodat wij snel kunnen leveren tegen zeer scherpe prijzen!

 

PLAATWERK PRODUCTEN

Wij kunnen nagenoeg elk product voor u vervaardigen. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Onderdelen voor magazijnvloeren (beugels, kipplaten, koppelplaten)
  • Afwerkprofielen en hoeklijnen
  • Geponste traptreden / Traanplaat traptreden
  • Aanrijdbeveiligingen
  • Platen met geponste contouren voor bijvoorbeeld machine- en apparatenbouw

Heeft u afroeporders nodig? Dit is altijd mogelijk. Vele klanten maken naar tevredenheid gebruik van deze service. U bespaart hiermee aanzienlijk op uw kosten en u houdt uw voorraad altijd op peil.

Ook voor spoedorders kunt u altijd bij ons terecht. Onze moderne ponsbibbelmachine kan onbemand produceren, 24 uur per dag!

MODERN MACHINEPARK

Wij maken gebruik van de volautomatische Euromac MTX FLEX12 CNC ponsnibbelmachine. Hiermee kunnen wij alle pons- en nibbelwerkzaamheden perfect voor u uitvoeren. De mogelijkheden die deze machine biedt voor plaatbewerking zijn oneindig. Met deze ponsnibbelmachine kunnen wij platen bewerken van 3000 x 1500mm met een dikte tot 6mm.

Onze engineering specialisten zorgen voor een professioneel ontwerp van uw producten. Uiteraard is het ook mogelijk uw ontwerp zelf aan te leveren. Vervolgens zetten wij het ontwerp om in een hoogwaardig product.

Naast onze ponsnibbelmachine hebben wij de beschikking over een knipschaar en een zetbank voor het knippen en zetten van plaatwerk. We kunnen platen tot een lengte van 3000mm en een dikte tot 6mm op deze manier bewerken.

RUIME VOORRAAD PLATEN

Wij kunnen snel leveren omdat wij altijd een groot aantal platen op voorraad hebben. Ons uitgebreide machinepark stelt ons in staat snel te produceren en te schakelen tussen de verschillende producten.

Wij hebben de volgende producten ruim voorradig:

  • Standaard onbehandelde platen S235 van 1mm tot 6mm dikte met maximale afmeting van 3000x1500mm
  • Verzinkte platen van 1mm tot 4mm dikte met maximale afmeting van 3000x1500mm
  • Traanplaten

Heeft u een specifieke wens? Geen probleem! Bij ons is nagenoeg alles mogelijk op het gebied van plaatbewerking.

SNELLE LEVERTIJDEN TEGEN SCHERPE PRIJS

Bent u benieuwd naar de snelle levertijden en scherpe prijzen die wij u kunnen bieden?
Neem dan nu contact op en laat u positief verrassen!

Bel ons op (0168) 380 688 of vraag direct een offerte aan.

vraag offerte aan